zondag 25 maart 2007

Eerste training Flitsclub

De eerste training van de Flits ging niet door. Een teleurstelling want ik had de hele week overgewerkt om de boot vaarklaar te krijgen. Zelfs de vlaggenmast pas gemaakt en de kussens van hoezen voorzien. Nou ja dat heb ik professioneel laten doen, maar het heeft wel 5 paar voeten in de aarde gehad.
We kregen een fles Champagne uit Duitsland mee en we zijn dus gewoon zaterdag ochtend uit Workum vertrokken. Richting Langweer wel te verstaan om daar gezellig met opa en oma te verblijven en alles zomerklaar te maken.
Zondagochtend hebben we op de Terhornster Poelen een plekje aan hogerwal gezocht met de familie de Jong/ Koers en Woortmeijer. Er was zelfs sprake van dat Bert, Bart en Alida ook zouden komen.
De hele ochtend en middag hebben de mannen geragd, heen en weer geplaneerd en genoten van zon (kleur), water (koud), wind (ongenadig), droogpak (veilig). (En zwemvest natuurlijk maar dat spreekt voor zich.) We hebben geweldig genoten! Posted by Picasa

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aan boord

De brug bij le Havre ligt onder een wisselend bewolkte lucht. Niet slecht want toen ik uit Workum wegreed vanmorgen kwam de regen met bakk...