dinsdag 29 mei 2007

Mama

Twee zonen die van zeilen houden. Mam, we gaan nog even zeilen hoor! Mama gaat gerust op het achterdek zitten en kijkt zo nu en dan over het meer waar alleen wat politieagenten krijgertje spelen met hun boten.

"Mam ik ga spelen in de speeltuin!" "Tuurlijk, veel plezier" De eerste keer naar de speeltuin achter ons huis in Zwartsluis was een stuk spannender. Ik ben elke 4 minuten wezen kijken of het wel goed ging....
Posted by Picasa

2 opmerkingen:

  1. ik kan me het moment nog heel goed herinneren dat wel Hella voor het eerst afduwden in haar Optimistje. Dat wilde ze, alleen zeilen. Weliswaar in de haven van de Kuilart, maar we hadden geen volgbootje. Het ging trouwens prima.
    Leuk als de kinderen nog wat gaan zeilen, het gebeurt te weinig vind ik.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, jammer dat de vrijdagavondtrainingen ook ter ziele zijn gegaan. Zou het het zelfde vierus zijn als die van de Slach om Fryslân. Dezelfde reden als waarom de de Slach is ontstaan? Zeilen is zoveel meer dan hard zeilen op Sneek.

    BeantwoordenVerwijderen

Aan boord

De brug bij le Havre ligt onder een wisselend bewolkte lucht. Niet slecht want toen ik uit Workum wegreed vanmorgen kwam de regen met bakk...