maandag 2 juni 2008

Wat een bak

Als je dan even naar het tweede herft van voor aan bakboord gaat om de boutenpul te halen. Kun je de flensgaten opvullen. Vergeet je PBM's niet en je mag al helemaal niet in de richting van de flens kijken voor het geval er benzeen uitspuit.
In het kader van de integratie van de vakken binnen het VMBO hebben we vanmorgen wat praktijkopdrachten uitgetest, pompen of verzuipen. We hebben op onze tankbak flenzen verwisseld, tanks gelucht, zuurstofpercentages gemeten, chemicaliënpercentages gemeten, tank geïnspecteerd en vooral gekeken wat we met onze domme lerarenhersens zo onbegrijpelijk hebben opgeschreven dat geen enkele leerling het begrijpt. In het kader van de integratie van de vakken zouden we ook de inhoud van de tanks berekenen, de pompsnelheid en vullingsgraad bekijken en berekenen wanner de tank zou overstromen. Maar daar zijn we niet eens aan toe gekomen.
Toch was het een vruchtbare ochtend voor de hele groep collegae bij elkaar.


3 opmerkingen:

  1. Daar rook het vast niet naar sigaren!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Over sigaren gesproken:
    http://www.nu.nl/news/1598475/10/Ravage_na_explosie_plezierjacht.html

    BeantwoordenVerwijderen

Aan boord

De brug bij le Havre ligt onder een wisselend bewolkte lucht. Niet slecht want toen ik uit Workum wegreed vanmorgen kwam de regen met bakk...