zaterdag 26 januari 2008

Geen agenda

Eens in de zoveel tijd vergaderen wij op maandagochtend zonder agenda. Als we een agenda hebben dan kunnen we niet over dingen praten die ons bezig houden. Alleen over dingen die op de agenda staan voor die dag.
Bij ons op school is het aantal vergaderingen gelukkig beperkt. Omdat de jongens en meisjes moeten aanreizen op maandag moeten we door de week onze 1040 uur maken. Dus is er gelukkig alleen ruimte om op maandagochtend te vergaderen.

Dus maak ik taart, taart koffie en slagroom, de manier om eens te praten over het nieuwe gebouw, waar we blij mee zijn, wat tegenvalt, waarom er voor elke persoon die graag lesgeeft 30 personen zijn die geen les willen hebben, lachen om smoesjes voor te laat komen, treuren om die ene jongen die het niet zal redden ondanks zijn opgeruimde humeur, en om te kijken of een andere collega het wiel al heeft uitgevonden zodat ikhet niet nog eens hoef te doen.

2 opmerkingen:

Aan boord

De brug bij le Havre ligt onder een wisselend bewolkte lucht. Niet slecht want toen ik uit Workum wegreed vanmorgen kwam de regen met bakk...